Δροσερή σαλάτα με καρπούζι, φέτα και δυόσμο
Όταν ο ήλιος καίει και η όρεξή σου ζητάει κάτι ανάλαφρο αλλά γεμάτο γεύση, αυτή η σαλάτα είναι η πιο απολαυστική λύση! Ο τέλειος συνδυασμός από γλυκό καρπούζι, αλμυρή φέτα και αρωματικό δυόσμο σε μεταφέρει με κάθε μπουκιά σε μια αυλή στο νησί, κάτω από τη σκιά μιας συκιάς. Είναι η σαλάτα που θα κλέψει την παράσταση σε κάθε καλοκαιρινό τραπέζι - και θα σου φτιάξει τη διάθεση στο λεπτό!Υλικά (για 2-3 μερίδες)3 φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κύβους150 γρ. φέτα σε κομμάτια ή τρίμματα1 μικρό αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φέτες (προαιρετικά)1 κ.σ. ελαιόλαδοΧυμός από μισό lime ή λεμόνιΛίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου, ψιλοκομμέναΦρεσκοτριμμένο πιπέρι(προαιρετικά) λίγα καβουρδισμένα κουκουνάρια ή καρύδια για έξτρα τραγανότηταΕκτέλεσηΣε ένα μεγάλο μπολ, βάλε το καρπούζι, τη φέτα και το αγγουράκι.Πρόσθεσε τον δυόσμο και ανακάτεψε απαλά.Ράντισε με το ελαιόλαδο και τον χυμό lime ή λεμονιού.Πασπάλισε με λίγο πιπέρι και (αν θέλεις) τα καβουρδισμένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.