πριν από  1 ημέρα 3 ώρες

Vita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αμερικανοί ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ εξέτασαν εάν η κατανάλωση φυτικών ινών, πρωτεϊνών ή λιπαρών πριν από τους υδατάνθρακες στο γεύμα μας θα μπορούσε να μειώσει ή να καθυστερήσει τις διακυμάνσεις του σακχάρου στο αίμα, οι οποίες έχουν συνδεθεί με την παχυσαρκία. Όπως διαπίστωσαν, η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε φυτικές ίνες, όπως τα λαχανικά και πρωτεϊνών όπως τα αυγά πριν από την κατανάλωση των υδατανθράκων, όπως οι πατάτες, θα μπορούσε να αποτρέψει την έντονη αύξηση του σακχάρου, βοηθώντας στο αδυνάτισμα. Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες μελέτησαν 55 εθελοντές, περίπου οι μισοί από τους οποίους είχαν σημάδια προδιαβήτη (υψηλότερα από τα φυσιολογικά επίπεδα σακχάρου στο αίμα). Κάθε συμμετέχοντας έπρεπε να καταναλώνει ένα συγκεκριμένο γεύμα που περιλάμβανε ρύζι ενώ φορούσε μια ειδική συσκευή για τη μέτρηση των επιπέδων του σακχάρου. Δέκα λεπτά πριν από κάθε γεύμα, στους συμμετέχοντες δόθηκε είτε ένα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation