πριν από  6 ημέρες 2 ώρες

Shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


iStock Οι ετικέτες τροφίμων μάς βομβαρδίζουν με όρους όπως "χωρίς πρόσθετα", "φυσικά" και "χωρίς συντηρητικά", ενώ οι διατροφικές τάσεις μάς παρακινούν να επιλέγουμε προϊόντα με λιγότερα συστατικά, υποτίθεται για να τρεφόμαστε πιο υγιεινά. Αλλά είναι αυτή η επιλογή πάντα η καλύτερη; Στην πραγματικότητα, η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Η ιδέα ότι τα τρόφιμα με λίγα συστατικά είναι και πιο υγιεινά είναι ένας μύθος που έχει πολλές πλευρές. Ας δούμε λοιπόν τι κρύβεται πίσω από αυτήν την πεποίθηση, σύμφωνα με τους ειδικούς. Ποια είναι τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα που αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου; Η αλήθεια πίσω από τις ετικέτες τροφίμων Όταν κοιτάς μια ετικέτα, η λίστα των συστατικών σε βοηθάει να καταλάβεις τι περιέχει το προϊόν που κρατάς στα χέρια σου. Οι ετικέτες τροφίμων ακολουθούν συγκεκριμένους κανονισμούς, σύμφωνα με τους οποίους τα συστατικά πρέπει να αναφέρονται κατά σειρά ποσότητας, από το πιο πολύ στο πιο λίγο. Έτσι, αν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation