Ελαφριά ζυμαρικά με ντοματίνια, βασιλικό και μοτσαρέλα
Όταν η μέρα είναι γεμάτη και το μόνο που θέλεις είναι ένα γρήγορο, νόστιμο και δροσερό πιάτο, αυτά τα ζυμαρικά είναι η λύση. Με λίγα και απλά υλικά, γεμάτα χρώμα και άρωμα, θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε ένα μικρό ιταλικό χωριουδάκι, με τον ήλιο να λάμπει και τη γεύση να σε ταξιδεύει. Είναι το τέλειο comfort food για ζεστές μέρες - και το καλύτερο; Γίνεται σε λιγότερο από 20 λεπτά!Υλικά (για 2 άτομα):200 γρ. ζυμαρικά (π.χ. πέννες ή σπαγγέτι)200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση1 φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε μικρά κομμάτια ή tear apart2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένηΑλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέριΦρέσκος βασιλικός (αρκετός!)Εκτέλεση:Βράσε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στράγγισέ τα και κράτησε λίγο από το νερό τους.Σόταρε τα ντοματίνια με το σκόρδο σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να βγάλουν τα υγρά τους.Ρίξε τα ζυμαρικά στο τηγάνι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.