πριν από  16 ώρες 22 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μπότσαρη, στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και από πάντα δούλευα στο οινοποιείο της οικογένειάς μου στο Καλοχώρι, σε όλα τα στάδια της επιχείρησης, από την παραγωγή και την εμφιάλωση έως τις πωλήσεις. Όταν ήμασταν φοιτητές, τρώγαμε σε πολλά ταβερνάκια έξω στην πόλη. Θυμάμαι ακόμη ιδιαίτερα ένα από αυτά, τη Μυροβόλο Σμύρνη. Τρώγαμε απλά, λαϊκά, προσιτά. Τρώγαμε γιατί θέλαμε να συνδεθούμε. Εξάλλου, η πόλη μας δεν είχε τότε πολλά καλά εστιατόρια. Εγώ σε καλό εστιατόριο έφαγα πρώτη φορά στη ζωή μου στη Γερμανία, όταν έκανα πρακτική σε ένα οινοποιείο, και ύστερα στη Γαλλία, όπου έκανα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Διαχείριση Οινοποιείου, και σπούδασα Οινολογία στο Μπορντό". Από τι είναι φτιαγμένη η κουζίνα αυτής της πόλης; "Μερικά χρόνια αργότερα συμμετείχα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα πολιτισμικό-λαογραφικό με θέμα τη ρετσίνα και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation