πριν από  17 ώρες 11 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Γεωργία Παπαστάμου 19.06.2025 • 15:12 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Είναι σαν να βρίσκομαι μέσα σε ένα ποτήρι άπερολ". Αυτό είναι ένα από τα πρώτα κομπλιμέντα που πήρε το Τέλειον από πελάτη. Είναι μάλλον αδύνατον να προσδιορίσει κανείς με ακρίβεια τη μυστήρια επιστήμη πίσω από τα καλά μπαρ. Συνήθως είναι ένα σύνολο λεπτομερειών, οι άνθρωποι, οι παραξενιές... Σε αυτό εδώ, ανοίγεις την πόρτα του ασανσέρ και δεν πας ούτε πάνω ούτε κάτω αλλά μέσα, σε ένα στιλάτο βίντατζ με θερμούς αντικατοπτρισμούς, ντίσκο, τζαζ, ξύλινες μπάρες που θες να χαϊδεύεις όσο πίνεις τα λιτά, "ακριβείας" ποτά, και μωσαϊκά που περιμένουν να γίνουν πίστα για φιγούρες. Στην Αθήνα έχουμε αμέτρητα μέρη για ποτό. Ανάμεσά τους, μπόλικα ωραία wine bar, αλλά και πάρα πολλά μαγαζιά που είναι και δεν είναι ακριβώς μπαρ. Ξεκινάνε από νωρίς με πρωινό, καφέ, brunch... Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Συνήθως όμως είναι δύσκολο να κάνει κάποιος τα πάντα και να τα κάνει όλα καλά. Και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation