Eνα μπαρ, λίγο πολύ, Τέλειον στην Κυψέλη
Γεωργία Παπαστάμου 19.06.2025 • 15:12 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Είναι σαν να βρίσκομαι μέσα σε ένα ποτήρι άπερολ". Αυτό είναι ένα από τα πρώτα κομπλιμέντα που πήρε το Τέλειον από πελάτη. Είναι μάλλον αδύνατον να προσδιορίσει κανείς με ακρίβεια τη μυστήρια επιστήμη πίσω από τα καλά μπαρ. Συνήθως είναι ένα σύνολο λεπτομερειών, οι άνθρωποι, οι παραξενιές... Σε αυτό εδώ, ανοίγεις την πόρτα του ασανσέρ και δεν πας ούτε πάνω ούτε κάτω αλλά μέσα, σε ένα στιλάτο βίντατζ με θερμούς αντικατοπτρισμούς, ντίσκο, τζαζ, ξύλινες μπάρες που θες να χαϊδεύεις όσο πίνεις τα λιτά, "ακριβείας" ποτά, και μωσαϊκά που περιμένουν να γίνουν πίστα για φιγούρες. Στην Αθήνα έχουμε αμέτρητα μέρη για ποτό. Ανάμεσά τους, μπόλικα ωραία wine bar, αλλά και πάρα πολλά μαγαζιά που είναι και δεν είναι ακριβώς μπαρ. Ξεκινάνε από νωρίς με πρωινό, καφέ, brunch... Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Συνήθως όμως είναι δύσκολο να κάνει κάποιος τα πάντα και να τα κάνει όλα καλά. Και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.