πριν από  7 ώρες 6 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όσο και να το θέλουμε, δεν μπορούμε να ανοίξουμε την κατάψυξη και να χωθούμε μέσα για να γλιτώσουμε από την ανυπόφορη ζέστη. Μπορούμε όμως να χώσουμε μέσα ένα μπολ φρεσκοφτιαγμένο σορμπέ και να περιμένουμε μερικές ώρες να παγώσει. Τα σπιτικά σορμπέ και οι γρανίτες είναι εύκολα, δροσιστικά και νόστιμα και πολύ πιο υγιεινά από τα παγωτά, αφού δεν έχουν λιπαρά. Γίνονται με ή χωρίς παγωτομηχανή και είναι ένα κέρασμα που μπορούμε να έχουμε πάντα στην κατάψυξη. Θα μας γλιτώσει και έξοδα και τον κόπο να τρέχουμε κάθε τόσο στο ζαχαροπλαστείο ή στο περίπτερο για προμήθειες. Και μπορούν να γίνουν με σχεδόν κάθε καλοκαιρινό φρούτο. Τι λέτε; Ξεκινάμε; Δείτε στον Γαστρονόμο τις συνταγές

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation