πριν από  3 ημέρες 2 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μαζί με το φθινόπωρο έρχεται και το νέο Ζάχαρη & Αλεύρι με υπέροχες συνταγές για μηλόπιτες, ζεστές κρέμες κατσαρόλας, γλυκά με σύκα και υπέροχα αμυγδαλογλυκά, όπως αυτοί οι ακαταμάχητοι εργολάβοι γεμιστοί με μαρμελάδα βερίκοκο. Αυτά και άλλα πολλά στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 26 Σεπτεμβρίου. 40' προετοιμασία, 30' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώρα και 10'Υλικά Κομμάτια: για 40 εργολάβους 350 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη (ή έτοιμο αλεύρι αμυγδάλου) 350 γρ. άχνη ζάχαρη 180 γρ. ασπράδια αυγών (από περίπου 6 αυγά) 2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου 200 γρ. αμύγδαλο φιλέ για την επικάλυψη 1 βάζο (370 γρ.) μαρμελάδα βερίκοκο, για τη γέμιση ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε εργολάβους γεμιστούς με μαρμελάδα, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.Στη συνέχεια, στρώνουμε με χαρτί ψησίματος δύο λαμαρίνες φούρνου.Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι αμυγδάλου, τα μισά ασπράδια, τη μισή ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε καλά με μίξερ...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation