Φαχίτας με κιμά βοδινού - εύκολες, γευστικές και χορταστικές!
Αν αγαπάς τα μεξικάνικα πιάτα, αυτή η συνταγή για φαχίτας με κιμά βοδινού θα γίνει η νέα σου αγαπημένη. Ζουμερός κιμάς, γλυκό καλαμπόκι, πιπεριές και μυρωδάτα μπαχαρικά τυλίγονται σε μαλακές τορτίγιες και δημιουργούν ένα φαγητό ιδανικό για όλη την οικογένεια!Υλικά 400-500 γρ. κιμά βοδινού 1 μεσαίο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 μεγάλη πιπεριά (όποιο χρώμα προτιμάς), κομμένη σε κομμάτια περίπου 1,5 εκ. 2 κ.σ. μείγμα για φαχίτας (από έτοιμο φακελάκι) 1 κονσέρβα (400 γρ.) κόκκινα φασόλια με το ζουμί τους 150 γρ. καλαμπόκι (κατεψυγμένο ή φρέσκο) 2 κ.σ. κέτσαπ 8 μαλακές τορτίγιες 1 μικρό iceberg μαρούλι, ψιλοκομμένο 200 ml ξινή κρέμα (sour cream) φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΕκτέλεση Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα βάλε τον κιμά, το κρεμμύδι και την πιπεριά. Τσιγάρισέ τα για περίπου 5 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς για να διαλυθεί ο κιμάς. (Δεν χρειάζεται λάδι εκτός αν ο κιμάς είναι πολύ άπαχος.) Πρόσθεσε το μείγμα για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.