Fish Tacos με πικάντικη σάλτσα και δροσερό καλαμπόκι
Αν υπάρχει ένα πιάτο που μπορεί να σε ταξιδέψει κατευθείαν σε μια παραλία στο Μεξικό χωρίς εισιτήριο, αυτά είναι τα fish tacos. Λαχταριστά, ζωντανά, με τέλειες υφές και φρέσκες γεύσεις. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να είσαι master chef για να τα φτιάξεις. Με λίγη οργάνωση και ακόμα λιγότερη ώρα, έχεις μπροστά σου ένα πιάτο που θα γίνει αγαπημένη σου συνήθεια.ΥλικάΓια τα γρήγορα τουρσί κρεμμύδια 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε μισοφέγγαρα Χυμός από 2 λάιμΓια τη hot sauce 125g μαγιονέζα 2 κ.γ. gochujang ή άλλη καυτερή σάλτσαΓια τη relish καλαμπόκι 1 κονσέρβα καλαμπόκι (198g), στραγγισμένο 1 κόκκινη καυτερή πιπερίτσα, ψιλοκομμένη 3 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο Αλάτι Για τα fish tacos 4 φιλέτα λευκό ψάρι (hake, haddock κ.λπ.), συνολικά 750-900g 1 κ.γ. κύμινο ½ κ.γ. πάπρικα 1 κ.γ. ανθός αλατιού 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη 2 κ.σ. ελαιόλαδο 8 corn tortillas Για το σερβίρισμα 2 ώριμα αβοκάντο Χυμός από 1 λάιμ + 2 λάιμ σε κομμάτια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.