πριν από  7 ώρες 57 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μανώλης Στήθος 20.06.2025 • 18:33 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ετοιμάζουμε γρανίτες, παγωτίνια, ξυλάκια, σπέσιαλ παγωτά αλλά και μοναδικές φρουτοσαλάτες όπως αυτή η μυρωδάτη ροδακινοσαλάτα με δροσερό γιαούρτι, ζουμερά νεκταρίνια, αμύγδαλα και ευωδιαστό δυόσμο. Απολαύστε την πρώτοι! Τις υπόλοιπες συνταγές θα τις βρείτε στο νέο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Παρασκευή 20/06. Καλό Καλοκαίρι! 15' προετοιμασία Σύνολο: 15'Υλικά Μερίδες: 2 100 γρ. γιαούρτι αγελαδινό, πλήρες 2 μέτρια ροδάκινα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες ή μικρά καρέ (περίπου 300 γρ. καθαρό βάρος) 2 νεκταρίνια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες ή μικρά καρέ (περίπου 200 γρ. καθαρό βάρος) 30 γρ. αμύγδαλα με το φλούδι τους, ανάλατα 8 φύλλα φρέσκου δυόσμου, ψιλοκομμέναΔιαδικασία Για να φτιάξουμε φρουτοσαλάτα με ροδάκινα, νεκταρίνια, αμύγδαλα, γιαούρτι και δυόσμο, αρχικά απλώνουμε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι.Στη συνέχεια, τα ψήνουμε σε φούρνο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation