Φτιάξε πανεύκολα τους πιο light κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη
istock Οι γιορτές είναι η εποχή των γλυκών και των παραδοσιακών γεύσεων που φέρνουν χαρά και νοσταλγία στο σπίτι. Οι κουραμπιέδες με την αρωματική βανίλια και τα τραγανά αμύγδαλα είναι αναμφισβήτητα πρωταγωνιστές σε κάθε γιορτινό τραπέζι. Η προετοιμασία τους όμως μπορεί να φαίνεται δύσκολη και χρονοβόρα, ειδικά αν θέλεις να κρατήσεις τα γλυκά πιο ελαφριά ή να αποφύγεις συστατικά που σου δημιουργούν προβλήματα. Η γλουτένη είναι ένα συστατικό που πολλές φορές ενοχλεί και περιορίζει τις επιλογές σου. Αν θέλεις να απολαύσεις τους κουραμπιέδες χωρίς να στερηθείς τη γεύση και την παραδοσιακή υφή τους, υπάρχει τρόπος να φτιάξεις μια light εκδοχή χωρίς γλουτένη που δεν χάνει τίποτα από τη νοστιμιά και τη γιορτινή αίσθηση. Αυτή η συνταγή από τη διατροφολόγο Όλγα Κλεισαρχάκη-Μαραγκάκη (@nutritiousdates) για τους κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη θα γίνει γρήγορα και εύκολα, με αλεύρι κεχριού, αμύγδαλα και λίγα ακόμα υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.