πριν από  2 ημέρες 10 ώρες

Shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


iStock Πόσες φορές έχεις προσθέσει λίγη κέτσαπ στο φαγητό σου, χωρίς να σκεφτείς τι πραγματικά περιέχει; Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες έτοιμες κέτσαπ του εμπορίου είναι γεμάτες συντηρητικά, προσθήκες ζάχαρης, ενισχυτικά γεύσης και χρωστικές που δεν έχουν καμία σχέση με τη φρεσκάδα της ντομάτας. Αν όμως αγαπάς τη γεύση της, μπορείς να απολαύσεις μια πιο φυσική, καθαρή και πεντανόστιμη εκδοχή της, φτιαγμένη από τα χεράκια σου, με αγνά υλικά και όλη τη δύναμη της φρέσκιας ντομάτας. Η συγκεκριμένη συνταγή από τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου (@nikolas_sakellariou) για σπιτική κέτσαπ δεν είναι απλώς πιο υγιεινή, είναι και πιο αρωματική, με βαθύτερη, αυθεντική γεύση. Με λίγα απλά υλικά, χωρίς συντηρητικά και με την ελαφριά γλύκα της καστανής ζάχαρης, θα φτιάξεις μια σάλτσα που θα αναβαθμίσει κάθε σου πιάτο: από πατάτες και burgers, μέχρι ομελέτες και ψητά λαχανικά. Και το καλύτερο; Μπορείς να τη διατηρήσεις στο ψυγείο για εβδομάδες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation