Φυσικό γλυκαντικό: Φτιάξε την πιο εναλλακτική εκδοχή με... παντζάρι!
iStock Αν υπάρχει ένα λαχανικό που θα έπρεπε να έχει μόνιμη θέση στο πιάτο σου -ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες- αυτό είναι τα παντζάρια. Με το έντονο, βελούδινο χρώμα τους και τη φυσικά γλυκιά γεύση τους, τα παντζάρια είναι κάτι παραπάνω από απλά ένα συνοδευτικό. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βοηθούν στη ρύθμιση της πίεσης και ενισχύουν την αντοχή σου, γι' αυτό και θεωρούνται superfood. Εκτός από το ότι είναι γεμάτα φυτικές ίνες και βιταμίνες, έχουν ελάχιστες θερμίδες, άρα μπορείς να τα απολαύσεις χωρίς τύψεις. Επιπλέον, ταιριάζουν σε αμέτρητες παραλλαγές, από δροσερές σαλάτες μέχρι πιο δημιουργικές, απρόσμενες συνταγές, όπως σιρόπι παντζαριού και energy balls. 2 συνταγές με παντζάριαΦυσικό λυκαντικό παντζαριού Υλικά:5-6 μέτρια παντζάριαΝερό (ίσα-ίσα να τα καλύψει) Εκτέλεση: 1) Καθάρισε και κόψε τα παντζάρια σε κυβάκια. 2) Βάλε τα σε κατσαρόλα και πρόσθεσε νερό μέχρι να καλυφθούν. 3) Βράσε τα για περίπου 20 λεπτά. 4) Πολτοποίησέ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.