Γάλα αμυγδάλου: To φυτικό υποκατάστατο που αγαπάει ο οργανισμός
Το γάλα αμυγδάλου έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια ως φυτικό υποκατάστατο του αγελαδινού γάλακτος το οποίο ενοχλεί πολλούς από εμάς. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε άτομα που εμφανίζουν δυσανεξία στη λακτόζη, σε όσους είναι vegan ή σε όσους αναζητούν εναλλακτικές διατροφικές πηγές με λιγότερες θερμίδες και λιπαρά. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Παρακάτω παρουσιάζονται τα βασικά οφέλη του γάλακτος αμυγδάλου.#1 Χαμηλό σε θερμίδες και λιπαρά Το ανάλατο και χωρίς ζάχαρη γάλα αμυγδάλου έχει πολύ λιγότερες θερμίδες από το αγελαδινό γάλα. Είναι ιδανικό για δίαιτες αδυνατίσματος ή για όσους θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη λιπαρών.#2 Δεν περιέχει λακτόζη Φυσικά απαλλαγμένο από λακτόζη, το γάλα αμυγδάλου, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη ή αλλεργία στο γάλα. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ #3 Κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους Φυτικής προέλευσης και cruelty-free, το γάλα αμυγδάλου προσαρμόζεται άψογα σε ένα vegan τρόπο ζωής.#4 Πλούσιο σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.