πριν από  9 ώρες 16 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 15.06.2025 • 17:22 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η σάλτσα ψήνεται από την αρχή μαζί με το κοτόπουλο μέσα στο ταψί και έτσι αποκτά βαθιά γεύση. Νερό βάζουμε λίγο στην αρχή, αν χρειαστεί, και μετά, πάλι αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε λίγο στο μαγείρεμα της μανέστρας - υγρά θα βγάλει και το κοτόπουλο. Αντί για πάπρικα μπορούμε να βάλουμε 1-2 καρφάκια γαρίφαλο και 4-5 μπαχάρια, κοπανισμένα ίσα για να βγάλουν το άρωμά τους. 20' προετοιμασία 1 ώρα και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 50' Υλικά Μερίδες: 6 6 μπούτια κοτόπουλου, προτιμότερο βιολογικού 3 μεγάλες ντομάτες, κομμένες στα 4 2 μεγαλούτσικα ξερά κρεμμύδια, κομμένα στα 4 4 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες 3 φύλλα δάφνης 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά (ή άλλο είδος, κατά το γούστο μας) 1 (σκάρτο) φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 κιλό κριθαράκι ψιλό αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Διαδικασία Για το γιουβέτσι κοτόπουλο με τριφτά λαχανικά, ξεκινάμε και αλατοπιπερώνουμε καλά το κοτόπουλο και το αφήνουμε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation