Γιουβέτσι κοτόπουλο με τριφτά λαχανικά
Newsroom 15.06.2025 • 17:22 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η σάλτσα ψήνεται από την αρχή μαζί με το κοτόπουλο μέσα στο ταψί και έτσι αποκτά βαθιά γεύση. Νερό βάζουμε λίγο στην αρχή, αν χρειαστεί, και μετά, πάλι αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε λίγο στο μαγείρεμα της μανέστρας - υγρά θα βγάλει και το κοτόπουλο. Αντί για πάπρικα μπορούμε να βάλουμε 1-2 καρφάκια γαρίφαλο και 4-5 μπαχάρια, κοπανισμένα ίσα για να βγάλουν το άρωμά τους. 20' προετοιμασία 1 ώρα και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 50' Υλικά Μερίδες: 6 6 μπούτια κοτόπουλου, προτιμότερο βιολογικού 3 μεγάλες ντομάτες, κομμένες στα 4 2 μεγαλούτσικα ξερά κρεμμύδια, κομμένα στα 4 4 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες 3 φύλλα δάφνης 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά (ή άλλο είδος, κατά το γούστο μας) 1 (σκάρτο) φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 κιλό κριθαράκι ψιλό αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Διαδικασία Για το γιουβέτσι κοτόπουλο με τριφτά λαχανικά, ξεκινάμε και αλατοπιπερώνουμε καλά το κοτόπουλο και το αφήνουμε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.