πριν από  6 ώρες 26 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 21.06.2025 • 23:11 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Αυτό το γλυκό υπήρχε συχνά στο ψυγείο μας τους καλοκαιρινούς μήνες. Ειδικά όμως από τις 14 Σεπτεμβρίου και μετά, δεν έλειπε ποτέ από το σπίτι, γιατί εκείνη την περίοδο είχαμε τέσσερις γιορτές συνεχόμενες. Γιόρταζε ο πατέρας μου ο Σταύρος, η μαμά μου η Σοφία, η αδερφή μου η Αριάδνη και ο παππούς ο Ευστάθιος. Είχαμε πολλούς μουσαφιραίους και ειδικά αυτό το δροσερό γλυκό ήταν το must", λέει ο Παύλος Τερκενλής. Υλικά Μερίδες: 6-8 1 κονσέρβα (420 γρ.) κομπόστα ροδάκινο 1 πακέτο (200 γρ.) μπισκότα σαβαγιάρ Για την κρέμα 3 αυγά 70 γρ. άνθος αραβοσίτου με άρωμα βανίλια 100 γρ. ζάχαρη 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1 λίτρο φρέσκο γάλα, πλήρες 50 γρ. βούτυρο αγελαδινό 1/2 φλιτζ. τσαγιού φιλέ αμυγδάλου, ελαφρά καβουρδισμένο στους 170°C για 4-5 λεπτά, χοντροσπασμένο Για το ζελέ 400 ml νερό καυτό 2 φακελάκια (2 x 100 γρ.) φρουί ζελέ φράουλα 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη 400 ml νερό σε κανονική θερμοκρασία Διαδικασία...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation