H "Wine and Eggs" δίαιτα της Vogue από τα '70s υποσχόταν απώλεια 2,5 κιλών σε 3 μέρες - Τι περιείχε
Η αμφιλεγόμενη "δίαιτα με κρασί και αυγά" ίσως είναι ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο της pop κουλτούρας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί σήμερα πρότυπο για τη διατροφή μας. Το 1977, ένα από τα πιο παράξενα και αμφιλεγόμενα διατροφικά πειράματα που γνώρισε ποτέ η μόδα δημοσιεύτηκε από τη Vogue. Η"Wine and Eggs Diet", ή αλλιώς, η "δίαιτα με κρασί και αυγά", υπόσχονταν γρήγορη απώλεια έως και 2,5 κιλών μέσα σε τρεις μόλις ημέρες. Oι οδηγίες της, ωστόσο, ήταν τόσο ακραίες που σήμερα μοιάζει περισσότερο με διατροφικό ανέκδοτο, παρά με σοβαρή πρόταση ευεξίας. Ο καθηγητής λέει ότι η σωστή διατροφή μπορεί να σε προστατέψει από Covid και long CovidΑπό τη δεκαετία του '60 στη σελίδα της Vogue Η "δίαιτα" αυτή εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1962, στο βιβλίο Sex and the Single Girl της Helen Gurley Brown - ενός best seller που μιλούσε για την ανεξάρτητη, σύγχρονη γυναίκα. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η Vogue την επανέφερε στο Body and Beauty Book...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.