Η επιστημονική συνταγή για pancakes: Η πιο θρεπτική εκδοχή - χωρίς να χάνει υφή και γεύση
iStock Ξεκίνησε η μέρα σου με pancakes και θέλεις να είναι γευστικά αλλά και θρεπτικά; Η καλή είδηση έρχεται από το Πανεπιστήμιο της Washington State, όπου η ομάδα του καθηγητή Girish Ganjyal πειραματίζεται με το πώς τα παραδοσιακά pancakes μπορούν να γίνουν πιο υγιεινά χωρίς να χάσουν την αφράτη υφή τους. Πεντανόστιμα και πανεύκολα: Συνταγή για pancakes ταψιού με αλεύρι ολικής Όπως λέει ο ίδιος: "Γενικά, τα pancakes φτιάχνονται με λευκό, επεξεργασμένο αλεύρι, που προσθέτει... κενές θερμίδες. Θέλαμε να δούμε αν μπορούμε να φτιάξουμε νόστιμα pancakes με ολικής αλέσεως αλεύρια που προσφέρουν φυτικές ίνες και πρωτείνη." Η ιδέα δεν είναι απλώς να αντικαταστήσουν το λευκό αλεύρι, αλλά να δημιουργήσουν ένα προϊόν που διατηρεί την αφράτη υφή και τη γεύση που αγαπάς.Ποια αλεύρια κάνουν τη διαφορά Η ομάδα του Ganjyal, στην έρευνα που έκανε και δημοσιεύτηκε στο Cereal Chemistry, αντικατέστησε το λευκό αλεύρι με διαφορετικά ολικής...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.