Η εύκολη παραλλαγή για φέτα σαγανάκι - χωρίς φύλλο κρούστας
istock Αν αγαπάς τον συνδυασμό αλμυρού και γλυκού, τότε η φέτα σαγανάκι με μέλι είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Η τραγανή εξωτερική κρούστα, η ζεστή, μαλακή φέτα στο εσωτερικό και το γλυκό μέλι από πάνω δημιουργούν έναν τέλειο γευστικό συνδυασμό που δύσκολα ξεχνιέται. Είναι ορεκτικό που σερβίρεται συχνά σε μεζεδοπωλεία, αλλά μπορείς πανεύκολα να το φτιάξεις και στο σπίτι σου. Τώρα, μπορεί να νομίζεις ότι χρειάζεσαι φύλλο κρούστας ή πολύπλοκα βήματα για να το πετύχεις. Αλλά όχι! Υπάρχει μια πανεύκολη παραλλαγή για φέτα σαγανάκι χωρίς καθόλου φύλλο, από τον διατροφολόγο Γεώργιο Ομήρου (@lessdietofficial) Η αντικατάσταση γίνεται με τορτίγια, και πίστεψέ με, είναι εξίσου νόστιμη. Η τορτίγια γίνεται τραγανή, "αγκαλιάζει" τη φέτα τέλεια και κρατάει μέσα όλη τη νοστιμιά. Ψήνεται γρήγορα και έχεις έτοιμο ένα εντυπωσιακό μεζεδάκι σε ελάχιστο χρόνο.Φέτα σαγανάκιΥλικά:200 γρ φέτα1 αυγό1 τορτίγιαΣουσάμι1 κσ μέλιΕκτέλεση: 1) Βάζεις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.