Η fit εκδοχή των γεμιστών από την Ελένη Τσολάκη - Πρωτεϊνικά και λαχταριστά!
Instagram @elenitsolaki Η Ελένη Τσολάκη, γνωστή για τη λεπτή γραμμή της και τη φροντίδα της διατροφής της, μοιράστηκε πρόσφατα στις Instagram stories το πιο αγαπημένο twist ενός αγαπημένου ελληνικού πιάτου: τα γεμιστά με κιμά. Αντί για την κλασική συνταγή, η Ελένη προτίμησε την πρωτεϊνική εκδοχή, υπενθυμίζοντάς μας έναν τρόπο να απολαύσουμε αυτό το φαγητό με λιγότερες θερμίδες και περισσότερη θρεπτική αξία. Αντί για ρύζι: Το συστατικό που κάνει τα γεμιστά θρεπτικά και μοναδικά Αν κι εσύ θες να προσθέσεις λίγη επιπλέον πρωτείνη στην καθημερινή σου διατροφή, τα γεμιστά με κιμά είναι η ιδανική επιλογή. Μια τέτοια συνταγή σου επιτρέπει να συνδυάσεις τη γεύση του σπιτικού λαδερού φαγητού με τη διατροφική αξία του κιμά, ο οποίος ενισχύει τη μυϊκή σου αποκατάσταση, ενώ σε χορταίνει για ώρες.Γεμιστά με κιμά, η απόλυτη πρωτείνη στο πιάτο σου Η προσθήκη του κιμά αναβαθμίζει τη θρεπτική αξία του πιάτου, ενώ το φαγητό παραμένει χαμηλό σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.