πριν από  9 ώρες 5 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 4 2 μάνγκο μετρίως ώριμα, ξεφλουδισμένα 3 ώριμες, αλλά σφιχτόσαρκες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρια, σε λεπτές φέτες 1 κοκκινόφλουδο ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές ροδέλες 1-2 πράσινες καυτερές πιπερίτσες, σε λεπτές ροδέλες τα φύλλα από 1/2 μάτσο φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας (ή όσο αντέχουμε) καυτερή, αποξηραμένη πιπεριά guajillo, θρυμματισμένη (σκουρόχρωμη, σχεδόν μαύρη μεξικάνικη καυτερή πιπεριά που πωλείται αποξηραμένη) ή, εναλλακτικά, καυτερό μπούκοβο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια το ντρέσινγκ 30-40 γρ. μέλι 50 γρ. πάστα ταμάρινδου (ξινούτσικο άρτυμα από τον ομώνυμο καρπό - το βρίσκουμε σε σούπερ μάρκετ, στα ράφια με τα ασιατικά τρόφιμα) 30 ml χυμός λεμονιού 50 ml ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας νερό Για το σερβίρισμα (προαιρετικά) μερικά φυλλαράκια νεροκάρδαμου (σε μικρά κεσεδάκια, σε καλά μανάβικα και ντελί) νιφάδες αποξηραμένης καρύδαςΔιαδικασίαΝτρέσινγκΓια να ετοιμάσουμε την ινδική καυτερή σαλάτα με μάνγκο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation