πριν από  3 ημέρες 3 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Με λένε Ισίδωρο Ρισκάκη, αλλά με φωνάζουν Σιδερή. Γεννήθηκα στη Χίο και το σπίτι μου είναι στις Καρυές. Ημιορεινό χωριό. Η πρώτη μου δουλειά, παιδάκι, μόλις είχα τελειώσει το Δημοτικό, ήταν σε ζαχαροπλαστείο, εδώ στη Χίο. Έμαθα νωρίς την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και μετά άρχισα να μαθαίνω ψωμιά και ζύμες. Με τα ψωμιά και τα γλυκά έμαθα να ακολουθώ πιστά ποσότητες και χρόνους. Και τώρα καταλαβαίνω ότι έπρεπε να περάσω από αυτά τα στάδια για να γίνω καλός μάγειρας. "Πρώτα λοιπόν δούλεψα στη στεριά. Και στον στρατό μάγειρας ήμουν. Έπειτα έπιασα δουλειά στον εφοπλιστή Λιβανό, ως βοηθός και σερβιτόρος στο κότερό του τα καλοκαίρια και στο σπίτι του τον υπόλοιπο χρόνο, από το 1990 μέχρι το 2004. Πιτσιρίκος. Έκανα όλες τις δουλειές. Στο κότερο δούλευαν τρεις μόνιμοι μάγειρες, ένας Έλληνας, ένας Γάλλος και ένας Ιταλός, σε όλη την καλοκαιρινή σεζόν. Εκεί έμαθα πολύ σημαντικά πράγματα. Ήταν σπουδαίο "σχολείο" όλα αυτά τα χρόνια εκεί, γιατί...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation