πριν από  2 ημέρες 21 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


1 ώρα προετοιμασία 45' μαγείρεμα 12 ώρες και 30' αναμονή Σύνολο: 14 ώρες και 15'Υλικά Τεμάχια: 25 Για το περίβλημα 400 γρ. πλιγούρι λεπτό, καλά ξεπλυμένο και στραγγισμένο500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, από ελιά (διπλοπερασμένος από τη μηχανή)30 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις40 γρ. σιμιγδάλι ψιλό1 κουτ. σούπας αλάτι2 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιάχυμός από 1 λεμόνι + επιπλέον για το σερβίρισμα Για τη γέμιση 1 κιλό κιμάς από μοσχαρίσια σπάλα750 γρ. ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα1 κουτ. σούπας πάπρικα καυτερή1/2 κουτ. σούπας κανέλα80 ml ελαιόλαδοαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία ΓέμισηΓια να φτιάξουμε ισλί κεφτέ ξεκινάμε από την προηγούμενη ημέρα και, σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο.Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 10 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει σπυρωτός.Πασπαλίζουμε με την πάπρικα, την κανέλα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation