Καγιανάς με σπανάκι και μανιτάρια
Μερίδες: 2 4 αυγά 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια (π.χ. πλευρώτους ή λευκά σαμπινιόν), σε φέτες 150 γρ. φρέσκο σπανάκι, καθαρισμένο 40 ml ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 30 γρ. γραβιέρα τριμμένη (προαιρετικά) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένοΓια το σερβίρισμα ξύσμα από 1 λάιμ 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο λίγη ξερή ρίγανηΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τον καγιανά με σπανάκι και μανιτάρια, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά.Τα αλατίζουμε και τα ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν.Προσθέτουμε το σκόρδο, σοτάρουμε 1-2 λεπτά ακόμα και στη συνέχεια ρίχνουμε το σπανάκι και αφήνουμε να μαραθεί και να εξατμιστούν τα υγρά του, το πολύ για 5 λεπτά.Χτυπάμε τα αυγά με το μοσχοκάρυδο και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθούν, χωρίς όμως να σφίξουν και να γίνουν σαν ομελέτα. Θέλουμε να μείνει ζουμερός ο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.