Kaia: ένα ελληνικό εστιατόριο στη Βοστώνη που συζητιέται πολύ
Το βροχερό Σαββατόβραδο που επισκέφτηκα το Kaia, το νέο δημιούργημα του Δημήτρη Τσολάκη, η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του θύμιζε έντονα ελληνικό καλοκαίρι. Όχι με τον φολκλορικό τρόπο που καθιστά αναχρονιστικά πολλά μαγαζιά του εξωτερικού, αλλά με σύγχρονη αισθητική και φιλοσοφία που δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και την εμπειρία. "Με τρελαίνει όταν μπαίνω σε ένα εστιατόριο και το πρώτο πράγμα που μου λένε είναι ότι σε δύο ώρες θα πρέπει να έχω παραδώσει το τραπέζι μου", σχολιάζει ο ταλαντούχος νεαρός επιχειρηματίας που έχει στο ιστορικό του κάποια από τα πιο πολυσυζητημένα εστιατόρια και μπαρ της Βοστώνης, από το Vlacha και το Ekati μέχρι το Krasi και το Greco. "Αντί να σε υποδεχθούν σε μια ωραία εμπειρία, σου θυμίζουν με το που έφτασες ότι σε λίγο θα πρέπει να φύγεις...". Στο Kaia η νοοτροπία είναι σαφώς διαφορετική κι αυτό φαίνεται επίσης από το γεγονός ότι μπορείς να δειπνήσεις και χωρίς κράτηση. "Η λίστα αναμονής για ένα τραπέζι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.