πριν από  1 ημέρα 10 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το βροχερό Σαββατόβραδο που επισκέφτηκα το Kaia, το νέο δημιούργημα του Δημήτρη Τσολάκη, η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του θύμιζε έντονα ελληνικό καλοκαίρι. Όχι με τον φολκλορικό τρόπο που καθιστά αναχρονιστικά πολλά μαγαζιά του εξωτερικού, αλλά με σύγχρονη αισθητική και φιλοσοφία που δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και την εμπειρία. "Με τρελαίνει όταν μπαίνω σε ένα εστιατόριο και το πρώτο πράγμα που μου λένε είναι ότι σε δύο ώρες θα πρέπει να έχω παραδώσει το τραπέζι μου", σχολιάζει ο ταλαντούχος νεαρός επιχειρηματίας που έχει στο ιστορικό του κάποια από τα πιο πολυσυζητημένα εστιατόρια και μπαρ της Βοστώνης, από το Vlacha και το Ekati μέχρι το Krasi και το Greco. "Αντί να σε υποδεχθούν σε μια ωραία εμπειρία, σου θυμίζουν με το που έφτασες ότι σε λίγο θα πρέπει να φύγεις...". Στο Kaia η νοοτροπία είναι σαφώς διαφορετική κι αυτό φαίνεται επίσης από το γεγονός ότι μπορείς να δειπνήσεις και χωρίς κράτηση. "Η λίστα αναμονής για ένα τραπέζι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation