πριν από  1 ημέρα 23 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μιχάλης Βεκρής, Mιχάλης Kρόσμαν 11.06.2025 • 18:19 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Αυτά κουβεντιάζουν ο Μιχάλης Βεκρής, η γυναίκα του και ο έτερος Μιχάλης (ο Μιχάλης Κρόσμαν), ο πρόεδρος του αλιευτικού συλλόγου της Αμοργού, καθώς καθαρίζουν τα ψάρια και τα ρίχνουν σε έναν καθαρό κουβά γεμάτο θαλασσινό νερό. "Αυτό είναι σημαντικό για να νοστιμίσουν τα ψάρια και να αλατιστούν όσο πρέπει", λένε οι δύο Μιχάληδες. "Τα μαγειρεύεις σε γλυκό νερό, αλλά τα πλένεις σε θαλασσινό. Αυτό είναι το μυστικό". Τα άλλα σημαντικά της κακαβιάς είναι η ποικιλία ψαριών για διαφορετικές γεύσεις, το μαγείρεμα όλων μαζί των υλικών, για να δίνουν τα νόστιμα τη γεύση τους στα άνοστα και η δυνατή φωτιά για να γίνει το ζουμί τους μια άσπρη κρέμα. Στην κακαβιά οι Μιχάληδες έβαλαν σκορπινάκια, δράκαινες, μαθιούς, λύχνους, ένα-δυο καβουράκια που μπλέχτηκαν στα δίχτυα και λιοντόψαρα. Τούτα τα ψάρια είναι νέο είδος στα νερά του Αιγαίου και χάρη στη σοβαρή ενημέρωση από τους...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation