Καπνιστός σολομός: Πόσο ασφαλής είναι η κατανάλωσή του; - Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
pexels Ο καπνιστός σολομός είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στον κόσμο των υγιεινών σνακ και γευμάτων. Με την εκπληκτική του γεύση, τη θρεπτική αξία και την ιδιότητά του να συνδυάζεται εύκολα με πολλά πιάτα, φαίνεται σαν να μην υπάρχει λόγος να μην τον εντάξεις στη διατροφή σου. Όμως, όπως κάθε τρόφιμο, έτσι και αυτό, κρύβει κάποιες παγίδες για την υγεία σου που πρέπει να γνωρίζεις. Μέσα από σχετικό άρθρο της στο WebMD, η διατροφολόγος Christine Mikstas, RD, LD, έθεσε υπόψη μας τα βασικά οφέλη αλλά και τις πιθανές επικίνδυνες συνέπειες από την κατανάλωση του συγκεκριμένου προϊόντος. Η πιο viral σαλάτα με αγγούρι και σολομό - Είναι δροσερή και χορταστική Ποια είναι τα οφέλη του καπνιστού σολομού; Ο καπνιστός σολομός ξεχωρίζει για την πλούσια θρεπτική του αξία. Ορισμένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κατανάλωσής του είναι: ► Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: Είναι γνωστά για τις αντιφλεγμονώδεις τους ιδιότητες, ενισχύοντας...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.