Κατσικίσιο vs. αγελαδινό γάλα: Δες τις διαφορές και μάθε ποιο ταιρίαζει καλύτερα σε σένα
istock Το γάλα είναι από τις πιο βασικές τροφές στη διατροφή σου. Από μικρή το συνδέεις με την ανάπτυξη, την ενέργεια και την καλή υγεία των οστών, και όχι άδικα. Περιέχει πρωτείνη υψηλής βιολογικής αξίας, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όλα απαραίτητα για το σώμα και τον εγκέφαλό σου. Σήμερα, όμως, οι επιλογές στο ράφι δεν περιορίζονται πια μόνο στο κλασικό αγελαδινό, καθώς το κατσικίσιο έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος, επειδή πολλοί το θεωρούν πιο "φιλικό" προς το πεπτικό σύστημα και πιο φυσικό. Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι τελικά καλύτερο για σένα, ήρθε η ώρα να δεις τι πραγματικά τα ξεχωρίζει, σύμφωνα με τον διατροφολόγο Ευμένη Καραφυλλίδη (@karafillidies_nutrition).Τι σου προσφέρει το αγελαδινό και τι το κατσικίσιο γάλα Αν και τα δύο είναι πλούσιες πηγές θρεπτικών συστατικών, υπάρχουν μερικές σημαντικές διαφορές που κάνουν τη διαφορά στην πέψη, στη γεύση και στην ανεκτικότητα. 1. Το αγελαδινό γάλα περιέχει κυρίως...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.