πριν από  1 ημέρα 1 ώρα

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με, όλα και όλα, 4-5 υλικά φτιάχνουμε μεζέ περιωπής. Καβουρμάς, πατάτες, πιπεριές και έτοιμοι! 10' προετοιμασία, 35' μαγείρεμα Σύνολο: 45'Υλικά Μερίδες: για 2 μερίδες, ως μεζές 2 φέτες καβουρμάς, βάρους περίπου 150 γρ. η καθεμία, σε κυβάκια του 1 εκ. 4 μέτριες πατάτες, σε κυβάκια του 1 εκ. 2 πιπεριές κέρατο, ψιλοκομμένες 2 πιπεριές Φλωρίνης, ψιλοκομμένες 5-6 κλωνάρια άνηθος, ψιλοκομμένος 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια τον καβουρμά με πατάτες και πιπεριές, ξεκινάμε βάζοντας τις κομμένες πατάτες και μπόλικο αλατισμένο νερό σε μια κατσαρόλα και τις βράζουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να μη διαλύονται.Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε όλες τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.Προσθέτουμε τις βρασμένες πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 5-7 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation