Καβουρμάς με πατάτες και πιπεριές
Με, όλα και όλα, 4-5 υλικά φτιάχνουμε μεζέ περιωπής. Καβουρμάς, πατάτες, πιπεριές και έτοιμοι! 10' προετοιμασία, 35' μαγείρεμα Σύνολο: 45'Υλικά Μερίδες: για 2 μερίδες, ως μεζές 2 φέτες καβουρμάς, βάρους περίπου 150 γρ. η καθεμία, σε κυβάκια του 1 εκ. 4 μέτριες πατάτες, σε κυβάκια του 1 εκ. 2 πιπεριές κέρατο, ψιλοκομμένες 2 πιπεριές Φλωρίνης, ψιλοκομμένες 5-6 κλωνάρια άνηθος, ψιλοκομμένος 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια τον καβουρμά με πατάτες και πιπεριές, ξεκινάμε βάζοντας τις κομμένες πατάτες και μπόλικο αλατισμένο νερό σε μια κατσαρόλα και τις βράζουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να μη διαλύονται.Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε όλες τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.Προσθέτουμε τις βρασμένες πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 5-7 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.