Καβουρμάς με πράσα
Θα χρειαστούν 20' προετοιμασία, 45' μαγείρεμα, 10' αναμονή. Σύνολο: 1 ώρα και 15'. Υλικά Μερίδες: 4 1 ξερό κρεμμύδι, σε μικρά καρέ 1 κιλό πράσα, καθαρισμένα και κομμένα στα 2 εκ. 1 κοφτή κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας 1 καρότο, σε μικρά καρέ 500 γρ. καβουρμάς, κομματιασμένος 2/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία Για να φτιάξουμε καβουρμά με πράσα, αρχικά ζεσταίνουμε, σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα, το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.Στη συνέχεια, σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαραθεί.Προσθέτουμε τα πράσα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν κι αυτά.Πασπαλίζουμε με την πάπρικα και σοτάρουμε για άλλα 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.Ρίχνουμε τον πελτέ και σοτάρουμε για άλλα 4-5 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να "πιάνει" στον πάτο της κατσαρόλας.Αλατοπιπερώνουμε.Ρίχνουμε νερό τόσο ώστε μόλις να καλύψει τα πράσα.Ξύνοντας τον πάτο της κατσαρόλας με ξύλινη κουτάλα για να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.