πριν από  10 ώρες 36 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: για 1-2 μερίδες, ως μεζές 1 φέτα καβουρμάς της αρεσκείας μας, βάρους περίπου 200 γρ., σε μέτρια κομμάτια 4-5 κουτ. σούπας χοντροτριμμένα κασέρια γλυκά και πικάντικα ελάχιστη πάπρικα, καυτερή ή γλυκιάΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε καβουρμά σαγανάκι με κασέρια, αρχικά προθερμαίνουμε το γκριλ στην πιο υψηλή θερμοκρασία.Στη συνέχεια, τακτοποιούμε, σε μικρό ταψάκι ή σε σαγανάκι που να μπορεί να μπει στον φούρνο, τα κομμάτια του καβουρμά.Ραντίζουμε με 3 κουτ. σούπας νερό.Από πάνω σκορπίζουμε τα τριμμένα τυριά.Πασπαλίζουμε με την πάπρικα.Βάζουμε το σκεύος σε ψηλό ράφι, κάτω από τις αντιστάσεις του γκριλ, και ψήνουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα τυριά.Σερβίρουμε αμέσως. Πηγή: Γαστρονόμος

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation