Καβουρμάς σαγανάκι με κασέρια
Μερίδες: για 1-2 μερίδες, ως μεζές 1 φέτα καβουρμάς της αρεσκείας μας, βάρους περίπου 200 γρ., σε μέτρια κομμάτια 4-5 κουτ. σούπας χοντροτριμμένα κασέρια γλυκά και πικάντικα ελάχιστη πάπρικα, καυτερή ή γλυκιάΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε καβουρμά σαγανάκι με κασέρια, αρχικά προθερμαίνουμε το γκριλ στην πιο υψηλή θερμοκρασία.Στη συνέχεια, τακτοποιούμε, σε μικρό ταψάκι ή σε σαγανάκι που να μπορεί να μπει στον φούρνο, τα κομμάτια του καβουρμά.Ραντίζουμε με 3 κουτ. σούπας νερό.Από πάνω σκορπίζουμε τα τριμμένα τυριά.Πασπαλίζουμε με την πάπρικα.Βάζουμε το σκεύος σε ψηλό ράφι, κάτω από τις αντιστάσεις του γκριλ, και ψήνουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα τυριά.Σερβίρουμε αμέσως. Πηγή: Γαστρονόμος
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.