Κεφίρ: Ανακάλυψε πώς θα φτιάξεις μόνη σου το πιο θρεπτικό superfood
Πλούσιο σε προβιοτικά και ιδανική υπερτροφή για την τόνωση του ανοσοποιητικού, το κεφίρ είναι το κλειδί για να είσαι υγιής. Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψεις πώς μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου! ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Τι είναι το κεφίρ; Το κεφίρ είναι ένας κόκκος που ζυμώνεται όταν τοποθετηθεί σε γάλα ή νερό. Αν και παρασκευάζεται με γάλα (ζωικής ή φυτικής προέλευσης), μπορεί επίσης να γίνει με νερό και ζάχαρη. Έχει υπόξινη γεύση, αλλά μπορεί να γλυκάνει με την προσθήκη φρέσκων φρούτων, μελιού ή κανέλας αφού στραγγιστεί. Αν χρησιμοποιήσεις πλήρες γάλα, οι κόκκοι του κεφίρ "τρώνε" τα φυσικά σάκχαρα του γάλακτος, χωρίς να χρειάζεται να προσθέσεις επιπλέον. Αν χρησιμοποιήσεις φυτικό γάλα ή νερό, τότε χρειάζεται να προσθέσεις ζάχαρη για να έχουν κάτι να "καταναλώσουν" οι κόκκοι. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται ζύμωση και ενισχύει την παραγωγή των ευεργετικών βακτηρίων. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Πώς θα φτιάξεις κεφίρ μόνη σου; Ο πρώτος και βασικότερος κανόνας πριν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.