πριν από  21 ώρες 29 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 4 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά 1 αυγό 1 μέτριο κρεμμύδι, χοντροτριμμένο 70 γρ. φρυγανιά, τριμμένη 420 γρ. (1 κονσέρβα) ντοματάκια ολόκληρα, πολτοποιημένα 2 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή 80 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία Για να φτιάξουμε κεφτεδάκια μοσχαρίσια με σάλτσα ντομάτας, αρχικά ρίχνουμε, σε μια φαρδιά κατσαρόλα, τη μισή ποσότητα ελαιολάδου, την ντομάτα, τη ρίγανη, αλατοπίπερο και 1 φλιτζ. τσαγιού νερό.Στη συνέχεια, βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να δέσει ελαφρώς η σάλτσα.Παράλληλα, σε ένα μπολ ζυμώνουμε τον κιμά με το αυγό, το κρεμμύδι, τη φρυγανιά, το υπόλοιπο λάδι και αλατοπίπερο μέχρι να σχηματιστεί ένα αφράτο μείγμα.Πλάθουμε το μείγμα σε μικρά κεφτεδάκια, διαμέτρου περίπου 2-2,5 εκ.Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα και σείουμε την κατσαρόλα ώστε να καλυφθούν καλά.Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 15 λεπτά, μέχρι να γίνουν και να δέσει η σάλτσα. Πηγή: Γαστρονόμος

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation