πριν από  20 ώρες 5 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Κομμάτια: 18 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά 1 αυγό μεσαίου μεγέθους 3 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1 κουτ. σούπας σάλτσα sriracha 1/2 κουτ. γλυκού κύμινο σε σκόνη 1/4 κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια τα κεφτεδάκια πικάντικα, ξεκινάμε και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά, μέχρι να γίνουν ένα όσο γίνεται ενιαίο μείγμα.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στη λειτουργία του αέρα.Πλάθουμε κεφτεδάκια βάρους περίπου 30 γρ. (βγαίνουν περίπου 18 κομμάτια) και τα αραδιάζουμε σε ένα μέτριο ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.Τα ψήνουμε για 7-8 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.Εναλλακτικά, ζεσταίνουμε περίπου 1 εκ. ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια σε δύο-τρεις δόσεις για 6-7 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε. Πηγή: Γαστρονόμος

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation