Κεφτεδάκια στο τηγάνι
Ταβέρνα Κατσόγιαννος 06.06.2025 • 11:08 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τα κεφτεδάκια της ταβέρνας του Κατσόγιαννου είναι ξακουστά σε όλη την Αθήνα εδώ και δεκαετίες. Αυτή είναι η συνταγή τους! 20' προετοιμασία, 30' τηγάνισμα, 2 ώρες αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 50'Υλικά Τεμάχια: 30-35 1.000 κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 2 αυγά 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος (ή 2-3 κουτ. σούπας δυόσμος ξερός, τριμμένος) 1/2 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη 100 ml ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλεύρι για το αλεύρωμα μπόλικο λάδι για το τηγάνισμα ΔιαδικασίαΓια τα κεφτεδάκια στο τηγάνι, ξεκινάμε βάζοντας σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, τη φρυγανιά, το κρεμμύδι, τα αυγά, τον δυόσμο, τη ρίγανη, το μετρημένο ελαιόλαδο, το σκόρδο και αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά.Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο, για να σφίξει το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.