πριν από  5 ώρες 34 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 22.06.2025 • 15:09 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η εποχή τους είναι σύντομη, αλλά με τις σωστές συνταγές, μπορούμε να κρατήσουμε τη γλυκιά, καλοκαιρινή τους γεύση ζωντανή για όλο τον χρόνο. Με τα κεράσια που βρίσκουμε τώρα στην αγορά, μπορούμε να φτιάξουμε θαυμάσια γλυκά του κουταλιού, αλλά και μαρμελάδες με ζάχαρη ή μέλι, στις οποίες μπορούμε να προσθέσουμε και κάποια έξτρα συστατικά, όπως φύλλα βασιλικού για δροσιά, κανέλα ή μοσχοκάρυδο για έξτρα άρωμα κ.λπ. Στα γλυκά του κουταλιού, τα φρούτα βράζουν μέσα σε σιρόπι, μέχρι αυτό να δέσει. Στο τέλος, πρέπει να έχουν κρατήσει το σχήμα τους όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην έχουν διαλυθεί. Γι' αυτό επιλέγουμε κεράσια σφιχτά ή ελαφρώς τραγανά. Για τις μαρμελάδες, όμως, δεν μας πειράζει αν τα κεράσια είναι ώριμα και μαλακά.Ζάχαρη, ένα φυσικό συντηρητικό Η ζάχαρη είναι άοσμη και δεν χαλάει ποτέ. Ακόμη κι αν περάσουν χρόνια, η γεύση της παραμένει αναλλοίωτη. Αυτός είναι και ο λόγος που...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation