Κλασικά σοκολατένια μπισκότα, βήμα-βήμα
(Δείτε τη δοσολογία των υλικών της συνταγής και την εκτέλεση συνοπτικά προς το τέλος του άρθρου) 35' προετοιμασία, 10' ψήσιμο, 15' αναμονή, Σύνολο: 1 ώρα Υλικά Βάρος: για περίπου 1 κιλό 250 γρ. κουβερτούρα μπίτερ 2 κουτ. σούπας βούτυρο 2 αυγά 2/3 κούπας ζάχαρη 2 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κάψουλα βανίλιας ελάχιστο αλάτι 100-125 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, σε κομματάκιαΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε κλασικά σοκολατένια μπισκότα, αρχικά βάζουμε την μπίτερ κουβερτούρα σε ένα μεταλλικό μπολ.Στη συνέχεια, προσθέτουμε το βούτυρο.Στερεώνουμε το μπολ σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Προσέχουμε ο πάτος του μπολ να μην ακουμπά το νερό.Λιώνουμε τα δύο υλικά στο μπεν μαρί ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τη λιωμένη σοκολάτα να κρυώσει ελαφρώς.Ρίχνουμε τα αυγά στον κάδο του μίξερ.Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, με το σύρμα, για 6-8 λεπτά μέχρι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.