Κλασικό τοστ ζαμπόν-τυρί, αλλά με κόλπο!
Εχετε σκεφτεί ποτέ πόσο πιο τραγανό και νόστιμο θα ήταν ένα τοστ αν είχε ξεροψηθεί και μέσα και έξω η καθεμία από τις δύο φέτες ψωμιού του; Το σκέφτηκε η Νένα Ισμυρνόγλου και μας έκανε τη χάρη να μοιραστεί τη συνταγή της μαζί μας. 5' προετοιμασία, 8' ψήσιμο, Σύνολο: 13'Υλικά Τεμάχια: για 2 τοστ 4 φέτες ψωμί του τοστ 60 γρ. ζαμπόν μπούτι βραστό ή γαλοπούλα καπνιστή 60 γρ. κασέρι, σε φέτες 20 γρ. βούτυρο γίδινο ή άλλο της αρεσκείας μας 10 γρ. μουστάρδα λίγη ξερή ρίγανηΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε κλασικό τοστ ζαμπόν-τυρί, αρχικά ψήνουμε, σε τοστιέρα, τις φέτες του ψωμιού ανά δύο, τη μία πάνω στην άλλη.Στη συνέχεια, τις γυρνάμε και αλείφουμε με βούτυρο τις άψητες πλευρές τους.Στις ψημένες αλείφουμε λίγη μουστάρδα.Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.Μοιράζουμε στα τοστ από την ψημένη πλευρά το ζαμπόν και το κασέρι.Τα κλείνουμε και τα ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει το ψωμί και στις βουτυρωμένες εξωτερικές πλευρές του.Αφού ψηθούν, τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.