πριν από  2 ώρες 50 λεπτά

Shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


iStock Ίσως έχεις ακούσει ότι τα ζυμωμένα τρόφιμα είναι καλά για την υγεία του εντέρου και είναι αλήθεια. Η ζύμωση αυξάνει την παρουσία ζωντανών και ενεργών καλλιεργειών (γνωστών ως προβιοτικά), οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν τη ποικιλομορφία των "καλών" μικροβίων στο μικροβίωμα του εντέρου σου. Ωστόσο, τα ζυμωμένα τρόφιμα δεν είναι η μόνη πηγή ωφέλιμων μικροοργανισμών. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και τα ζυμωμένα ποτά, όπως το kombucha και το κεφίρ. Και τα δύο περιέχουν προβιοτικά, αλλά δεν είναι εναλλάξιμα. Δες παρακάτω πού μοιάζουν, πού διαφέρουν και πώς να επιλέξεις τελικά το καλύτερο για εσένα, με βάση όσα αναφέρουν οι διατροφολόγοι Meggie Connelly και Sheri Gaw στο Real Simple. Τι είναι το kombucha;iStock Το kombucha είναι ένα δημοφιλές, αφρώδες ρόφημα που παρασκευάζεται από ζυμωμένο τσάι (μαύρο, πράσινο ή ό,τι προτιμάς). "Ο τύπος τσαγιού δεν επηρεάζει απαραίτητα τη ζύμωση, αλλά μπορεί να προσφέρει αντιοξειδωτικά", εξηγεί η...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation