Κοτοκεφτεδάκια στο γκριλ
Νένα Ισµυρνόγλου 22.05.2025 • 11:06 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 20' προετοιμασία 7' ψήσιμο 5' αναμονή Σύνολο: 32'Υλικά Μερίδες: 4-5 600 γρ. κιμάς από μπούτι κοτόπουλο 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν 1 κουτ. γλυκού ξερός δυόσμος, τριμμένος 60 γρ. γραβιέρα, τριμμένη 6 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος κόλιανδρος 30 ml χυμός λεμονιού 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 3 κουτ. σούπας μαγιονέζα 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού 5 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία Για να φτιάξουμε κοτοκεφτεδάκια στο γκριλ, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ.Στη συνέχεια, στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.Σε μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα αφράτο μείγμα.Πλάθουμε 20 κεφτεδάκια.Τα αραδιάζουμε στο ταψί και τα πιέζουμε λίγο να γίνουν κάπως επίπεδα.Τα φουρνίζουμε στο ράφι ακριβώς κάτω από το γκριλ και τα ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.