Κοτόπουλο Cajun με Γλυκοπατάτες
Ανακαλύψτε μια συνταγή γεμάτη γεύση, ιδανική για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα. Αυτό το κοτόπουλο Cajun, μαριναρισμένο σε ένα πικάντικο μείγμα μπαχαρικών, ψήνεται στη σχάρα μέχρι να γίνει ζουμερό, ενώ οι γλυκοπατάτες ψήνονται στον φούρνο μέχρι να μαλακώσουν και να αποκτήσουν μια χρυσαφένια κρούστα.Υλικά Για το μείγμα μπαχαρικών Cajun:3 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένο κύμινο4 κουταλάκια του γλυκού καπνιστή πάπρικα2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς (chilli flakes)1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 λεμόνι, το ξύσμα και ο χυμός του Για το κοτόπουλο:4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, χωρίς πέτσα4 γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε χοντρές φέτες1 κουταλιά της σούπας ελαφρύ ελαιόλαδο1-2 κουταλιές της σούπας γλυκιά καπνιστή πάπρικαΘαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΜέθοδος ΕκτέλεσηςΠροετοιμασία του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.