Κρεμώδες κατσικίσιο τυρί με πατατούλες noisette, καραμελωμένα κρεμμυδάκια και σαλάτα με σικορέ
Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις στο επόμενο τραπέζι σου ή απλώς να καλοπιάσεις τον εαυτό σου με κάτι πιο φίνο, τότε αυτό το πιάτο είναι το κάτι άλλο. Δεν μιλάμε για δύσκολη συνταγή - μιλάμε για φινέτσα με χαρακτήρα. Ο συνδυασμός του αέρινου κατσικίσιου τυριού, με τις τραγανές πατατούλες noisette, τα γλυκά κρεμμυδάκια και την πικράδα του σικορέ είναι απλώς εθιστικός. Υλικά Για το κατσικίσιο τυρί:200γρ μαλακό κατσικίσιο τυρί, χωρίς τη φλούδα75-100ml κρέμα γάλακτοςΞύσμα από 1 λεμόνιΑλάτι και λευκό πιπέρι Για τις πατατούλες noisette:4 μέτριες πατάτες (τύπου Maris Piper), καθαρισμένες50-75γρ βούτυρο με αλάτι2 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες1 κ.γ. νιφάδες αποξηραμένου κόκκινου τσίλι2 κ.γ. μέλιΝιφάδες θαλασσινού αλατιού Για τα κρεμμυδάκια:2 κ.σ. ελαιόλαδο6 μικρά στρογγυλά κρεμμυδάκια, κομμένα στη μέση25γρ βούτυρο με αλάτι2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι2-3 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανοΑλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Για τη σαλάτα:1 κ.γ. μουστάρδα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.