Κριθαρώτο με ντοματίνια
Υλικά 1 φλ. τσαγιού κριθαράκι 2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών 1 κ. σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση 2 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση Τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα Εκτέλεση Σε μια μεσαία κατσαρόλα, αφήστε το ζωμό να πάρει βράση. Προσθέστε το κριθαράκι στο ζωμό που βράζει και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, συνήθως περίπου 9-10 λεπτά, μέχρι να γίνει al dente. Σε ένα ξεχωριστό τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το ψιλοκομμένο σκόρδο και μαγειρέψτε για 1 λεπτό. Προσθέστε τα ντοματίνια στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Ανακατέψτε το φρέσκο σπανάκι και μαγειρέψτε το μέχρι να μαραθεί. Μόλις μαγειρευτεί το κριθαράκι, στραγγίστε τα περιττά υγρά και προσθέστε το στο τηγάνι με τις ντομάτες και το σπανάκι. Ανακατέψτε τα όλα μαζί μέχρι να ενωθούν καλά. Προσθέστε αλάτι και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.