Κριτσίνια καρότου
Στο πι και φι γίνονται αυτά τα κριτσίνια καρότου. Τα διατηρούμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. 15' προετοιμασία, 25' ψήσιμο, 15' αναμονή Σύνολο: 55'Υλικά Βάρος: για περίπου 650 γρ. 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3-4 καρότα, τριμμένα στη χοντρή μεριά του τρίφτη 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 200 γρ. ελαιόλαδο 120 γρ. κρασί λευκό ή ρετσίνα 1 κουτ. γλυκού αλάτιΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε κριτσίνια καρότου, αρχικά βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν μία μαλακή και εύπλαστη ζύμη.Στη συνέχεια, την καλύπτουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε για 15 λεπτά να ηρεμήσει.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Κόβουμε τη ζύμη σε ισομεγέθεις μικρές μπάλες και τις ανοίγουμε σε λεπτά μπαστούνια.Ντύνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.Βάζουμε πάνω τα κριτσίνια.Τα ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά.Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα διατηρούμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.