πριν από  4 ώρες 59 λεπτά

Iatropedia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών στη διατροφή στα 40 μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου χρόνιων ασθενειών καθώς μεγαλώνετε. Ξηροί καρποί, μούρα, σπανάκι, γιαούρτι και λιπαρά ψάρια είναι μερικά από τα τρόφιμα που προτείνουν οι ειδικοί να τρώμε περισσότερο μετά την ηλικία των 40 ετών. Αυτά τα τρόφιμα θα βοηθήσουν στο να παίρνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να γεράσετε με υγεία.Ξηροί καρποί Οι ξηροί καρποί είναι κάτι περισσότερο από μια βολική επιλογή σνακ. Συνδέονται με πολλά οφέλη για την υγεία. Η συχνή κατανάλωση ξηρών καρπών σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο διαβήτη τύπου 2, καρδιακών παθήσεων και ορισμένων μορφών καρκίνου. Μάλιστα, μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που έτρωγαν τρεις μερίδες ξηρών καρπών την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της μέσης ηλικίας τους ήταν πιο πιθανό να είναι "υγιείς ηλικιωμένες" από εκείνες που δεν έτρωγαν ξηρούς καρπούς. Τα καρύδια, ειδικότερα, πιθανότατα συσχετίστηκαν με πιο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation