πριν από  3 ημέρες 0 ώρα

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 4 8 φιλέτα λαβράκι (από 4 λαβράκια δηλαδή - βρίσκουμε νωπά, συσκευασμένα, αλλά και κατεψυγμένα στα σούπερ μάρκετ ή μπορούμε να ζητήσουμε από τον ψαρομανάβη μας να τα φιλετάρει) 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο 1 κουτ. σούπας δεντρολίβανο ξερό, τριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν 4 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες, ακαθάριστες και ελαφρώς κοπανισμένες ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 400 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες όπως για τηγανητές 1/2 κουνουπίδι, σε πολύ μικρά μπουκετάκια 60 ml ελαιόλαδο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε λαβράκι στον φούρνο με κουνουπίδι και πατάτες, αρχικά, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στη λειτουργία του αέρα.Στη συνέχεια, ανακατεύουμε, σε ένα μεγάλο μπολ, τo θυμάρι, το δεντρολίβανο, το πιπέρι καγιέν, το σκόρδο, το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.Ρίχνουμε στο μπολ τις πατάτες και το κουνουπίδι και ανακατεύουμε.Αδειάζουμε σε μεγάλο ταψί...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation