Λεμονάτη πατατοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα - Η καλοκαιρινή εκδοχή που έψαχνες
eating well Μπορεί να μην το ήξερες, αλλά αυτή η πατατοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα από τη διατροφολόγο Emily Lachtrupp, που παρουσιάζει τη συνταγή στο Eating Well, είναι ό,τι πιο δροσερό και νόστιμο μπορείς να προσφέρεις σε ένα καλοκαιρινό τραπέζι. Είναι ανάλαφρη, μυρωδάτη και ντυμένη με ένα λεμονάτο βινεγκρέτ και φρέσκο δυόσμο - ό,τι πρέπει για να ξεφύγεις από τις βαριές, λιπαρές σαλάτες του καλοκαιριού. Με λίγα και απλά υλικά, δημιουργείς ένα πιάτο που δεν περνάει απαρατήρητο: αφράτες πατάτες, φρέσκος δυόσμος, κρεμμυδάκι και ένα dressing με χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο που απογειώνει τη γεύση. Είναι ελαφριά, ευέλικτη και όσο "κάθεται" γίνεται ακόμα πιο νόστιμη. Έτοιμη να την φτιάξεις; Λεμονάτη πατατοσαλάταΥλικά:2 κιλά πατάτες (κατά προτίμηση russet, περίπου 3 μεγάλες)¼ φλ. χυμός λεμονιού3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο½ κ.γ. αλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέρι4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα¼ φλ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένοςΕκτέλεση: 1) Βάλε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.