Μαύρη μουστάρδα
25' παρασκευή 48' αναμονή Σύνολο: 1 ώρα και 13' Υλικά Βάρος: για περίπου 400 γρ. 4 κουτ. σούπας κίτρινοι σπόροι μουστάρδας 1 κουτ σούπας καφετί ή μαύροι σπόροι μουστάρδας 125 ml μαύρη ή κόκκινη μπίρα 75 ml μηλόξιδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι (περίπου 100 γρ.), ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη 1 κουτ. σούπας μέλι 1 κουτ. σούπας ζάχαρη σκούρα καστανή (αυτή που μοιάζει με βρεγμένη άμμο) 1/4 κουτ. γλυκού κουρκουμάς 1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι σε σκόνη 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι ψιλόΔιαδικασία Για τη μαύρη μουστάρδα, ξεκινάμε και σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι το υγρό του μείγματος να πάρει βράση.Χαμηλώνουμε τη φωτιά καλά και σιγοβράζουμε με ξεσκέπαστη κατσαρόλα για 10-15 λεπτά, μέχρι το μείγμα να συμπυκνωθεί και να μειωθεί περίπου στο μισό.Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της και αφήνουμε το μείγμα σε θερμοκρασία δωματίου για 48 ώρες, ώστε να αναμειχθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.Η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.