πριν από  14 ώρες 25 λεπτά

Shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


istock Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά είναι διατροφικός θησαυρός: γεμάτα βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, δίνουν γεύση, χρώμα και φρεσκάδα στο πιάτο σου. Από το σπανάκι και τη ρόκα μέχρι το μπρόκολο και τα βλίτα, τα χόρτα αποτελούν βάση για σαλάτες, συνοδευτικά, ακόμα και κυρίως πιάτα. Όταν είναι σωστά μαγειρεμένα, κρατάνε το ζωηρό τους χρώμα και την ελαφριά τραγανότητά τους - και τότε είναι απλά τέλεια. Όμως, πόσες φορές τα χόρτα δεν σου έχουν λιώσει ή σου έχουν μαυρίσει στο μαγείρεμα; Ή τα έχεις παραβράσει και έγιναν άχρωμα και άνοστα, ή δεν πρόλαβες να τα αποσύρεις έγκαιρα και έχασαν όλη τους τη ζωντάνια. Μην ανησυχείς, υπάρχει ένα μικρό αλλά μαγικό hack από τη Madame Ginger, που μπορεί να σου λύσει τα χέρια και να κρατήσει τα λαχανικά σου φρέσκα και πράσινα σαν να βγήκαν μόλις απ' τον κήπο! Το hack για να μη μαυρίζουν τα χόρτα σου Όταν βράζεις τα χόρτα, βάζεις στην κατσαρόλα λίγο αλάτι και προσπαθείς να τα βράσεις με το ρολόι 5...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation